محسنی بوک

خرید کتاب راهنمای بالینی تمریـن درمـانـی, (جلد دوم,آرنج, ساعد, مچ دست و انگشتان) خرید کتاب راهنمای بالینی تمریـن درمـانـی برای درمان محافظه کارانه و جراحی اختلالات شایع ارتوپدی (جلد دوم:آرنج، ساعد، مچ دست و انگشتان

خرید کتاب راهنمای بالینی تمریـن درمـانـی (جلد دوم:آرنج، ساعد، مچ دست و انگشتان)

خرید کتاب راهنمای بالینی تمریـن درمـانـی (جلد دوم:آرنج، ساعد، مچ دست و انگشتان)

راهنمای بالینی تمرین درمانی(آرنج، ساعد، مچ دست و انگشتان)

خرید کتاب راهنمای بالینی تمریـن درمـانـی

برای درمان محافظه کارانه و جراحی اختلالات شایع ارتوپدی

  (جلد دوم:آرنج، ساعد، مچ دست و انگشتان) 

دکتر وحید مظلوم

Paul Salamh دکتر

با پیشگفتاری از

Dr. Christopher Durall

آمریکا Wisconsin-La Crosse عضو هیات علمی دانشگاه

Dr. Carla Stecco

ایتالیا Padova عضو هیأت علمی دانشگاه

پیش از مطالعه کتاب ...............................................................

به تمامی مخاطبین کتاب توصیه میشود که پیش از تورق اثر پیش رو، متن ذیل را که حاوی نکاتی در ارتباط با مفاهیم

مطرح شده در کتاب میباشد، مورد مطالعه قرار دهند:

-1 پرُ واضح است که یک پروتکل فیزیوتراپی مطلوب شامل اجزای مختلفی(از قبیل الکتروتراپی،تمرین درمانی،منوال تراپی و غیره)میباشد؛ لیکن با توجه به اینکه رویکرد این کتاب متمرکز بر تمرین درمانی میباشد،از ارائه روش های دیگر درمانی صرف نظر شده است و صرفاً به برنامه تمرین درمانی عارضه مورد نظر پرداخته شده است.

-2 با توجه به اینکه کُتب مشابه بسیاری در زمینه پاتولوژی، ارزیابی و نحوه تشخیص اختلالات ارتوپدی منتشر شده است، نویسندگان به ارائه یک مقدمه کوتاه از هر عارضه بسنده کرده اند و تمرکز خود را بر شرح روش های تمرینی قرار داده اند. با این وجود؛ در بخش ضمایم فصول سوم تا نهم، تست های تشخیصی ارائه شده اند.

-3 در پایان تمامی فصول(به استثنای دو فصل نخست)، اطلس تمرینات مربوط به آن بخش از بدن ارائه گردیده است. شایان ذکر است که تعداد تمرینات موجود بسیار بیشتر از آنچه در این کتاب اشاره شده است، میباشد. لیکنتلاش نویسندگان بر آن بوده است که تمریناتی را ارائه نمایند که بر طبق شواهد و مستندات موجود دارای بیشترین اثربخشی بودهاند.

-4 برای هر تمرین، هدف، نحوه اجرا، جایگزینی های محتمل و سایر نکات کاربردی به همراه تصویر تمرین ارائه گردیده است. توضیحاتی که در این بخش اشاره شده اند، کلّی و در شرایط معمول میباشند. روشن است کهتراپیست های محترم میبایست تغییرات احتمالی لازم را با توجه به شرایط خاص هر بیمار اعمال نمایند.

+ نوشته شده در  دوشنبه 17 خرداد 1400ساعت 17:03  توسط محسنی بوک